Cont bancar /pas/

Contribuie pentru a susține /pas/

Beneficiar: Partidul Politic Acțiune și Solidaritate (PAS)

Conturi Bancare

logo_maib_pn_doc

Cont bancar IBAN: MD83AG000000022512998554

Cod fiscal:1016620003403

Cod bancar SWIFT: AGRNMD2X710

Moldova-Agroindbank SA BC, filiala Miron Costin str. Miron Costin, 9

bcr-chisinau
Cont bancar IBAN: MD85RN000000022248011472

Cod fiscal: 1016620003403

SWIFT: RNCBMD2X

Banca Comercială Română Chișinău S.A., filiala nr. 2, str. Pușkin, 60/2

Partidul Acțiune și Solidaritate și-a asumat crearea unei noi clase politice pentru care integritatea, profesionalismul și munca în serviciul cetățeanului stau la baza fiecărei decizii. Orice partid are nevoie de sprijin financiar, iar PAS se va dezvolta doar în baza finanțării transparente din cotizații și donații.î

Cotizația este obligatorie pentru fiecare membru PAS și constituie 120 de lei anual. Donația reprezintă un sprijin financiar benevol care poate fi acordată de orice doritor de a susține activitățile partidului. O țară prosperă are nevoie de o societate implicată și activă, democrație, justiție corectă și un mediu de afaceri sănătos. Pentru aceasta este nevoie de implicarea noastră, a tuturor celor cu spirit de inițiativă care își sigură traiul prin muncă onestă și ar putea să contribuie la schimbarea definitivă a clase politice, ajutînd întreaga țară.

Cum poți cotiza sau dona?

Cotizațiile, dar și donațiile de la persoanele fizice care nu depășesc suma de 5050 lei (salariul mediu pe economie în a. 2016), pot fi achitate în numerar, în următoarele moduri:

  • cotizațiile pot fi achitate la oficiul central al partidului care se află pe adresa: Chișinău, str. A. Mateevici 31 și la organizațiile teritoriale ale PAS. Fiecare plată se confirmă printr-un bon de plată și se înregistrează în Registrul cotizațiilor.
  • donațiile (care nu depășesc 5050 lei) pot fi făcute la oficiul central al partidului pe adresa: Chișinău, str. A. Mateevici, 31. În acest caz se completează Declarația privind donația în numerar, Declarația privind acceptarea mijloacelor financiare și se eliberează bonul fiscal. Persoanele juridice nu pot face donații în numerar, ci doar prin virament.

Plata cotizațiilor și donațiilor poate fi făcută și prin virament:

  • dacă plătitorul are cont bancar (sau card bancar) la orice bancă, acesta poate achita cotizația sau donația folosind sistemul de plăți electronice al băncii respective. În cazul transferului de la alte bănci decît BCR, se percepe un mic comision bancar. Procedura de plată în cazul utilizării unui sistem de plăți electronice durează între 3-10 minute, în dependență de bancă.
  • dacă plătitorul nu are cont bancar, acesta se poate prezenta atît la Banca Comercială Română, cît și la orice altă bancă cu buletinul de identitate și datele bancare ale PAS, solicitînd deschiderea unui cont bancar și efectuarea transferului. Din nou, în cazul altor bănci, se va percepe un mic comision pentru transfer. Procedura de deschidere a contului și de plată a donației nu durează mai mult de 10 minute.

Atenție! Vă rugăm să indicați descrierea plății (de ex., Cotizația de membru sau Donație).

Orice donație din partea dumneavoastră este un sprijin important pentru PAS!

________________________________________________________________________________

În cazul în care aveți întrebări și sugestii referitoare la procesul de fundraising, puteți să ne scrieți la [email protected]
De asemenea, puteți contacta direct persoana responsabilă de donații: Vladmir Bolea, tel. 069189466