Cont bancar /pas/

Contribuie pentru a susține /pas/

Beneficiar: Partidul Politic Actiune si Solidaritate (PAS)

Conturi Bancare

logo_maib_pn_doc

Cont bancar IBAN: MD83AG000000022512998554

Cod fiscal:1016620003403

Cod bancar SWIFT: AGRNMD2X885

BC ,, Moldova Agroindbank,, S.A, Sucursala nr. 1 Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 115

bcr-chisinau
Cont bancar IBAN: MD85RN000000022248011472

Cod fiscal: 1016620003403

SWIFT: RNCBMD2X

Banca Comercială Română Chișinău S.A., filiala nr. 2, str. Pușkin, 60/2

Donația reprezintă un sprijin financiar benevol care poate fi acordată de orice doritor de a susține activitățile partidului. O țară prosperă are nevoie de o societate implicată și activă, democrație, justiție corectă și un mediu de afaceri sănătos. Pentru aceasta este nevoie de implicarea noastră, a tuturor celor cu spirit de inițiativă care își asigură traiul prin muncă onestă și ar putea să contribuie la schimbarea definitivă a clase politice, ajutând întreaga țară.

Cotizația este obligatorie pentru fiecare membru PAS și constituie 120 de lei anual.

Cum poți dona sau cotiza?

Cotizațiile, dar și donațiile de la persoanele fizice care nu depășesc suma de 5050 lei (salariul mediu pe economie în a. 2016), pot fi achitate prin virament/transfer bancar:

  • dacă plătitorul are cont bancar (sau card bancar) la orice bancă, acesta poate achita cotizația sau donația folosind sistemul de plăți electronice al băncii respective. În cazul transferului de la alte bănci, se percepe un mic comision bancar. Procedura de plată în cazul utilizării unui sistem de plăți electronice durează între 3-10 minute, în funcție de bancă.
  • dacă plătitorul nu are cont bancar, acesta se poate prezenta atât la Banca Comercială Română, Moldova Agroindbank, cât și la orice altă bancă cu buletinul de identitate și datele bancare ale PAS, solicitând deschiderea unui cont bancar și efectuarea transferului. Din nou, în cazul altor bănci, se va percepe un mic comision pentru transfer. Procedura de deschidere a contului și de plată a donației nu durează mai mult de 10 minute.

Atenție! Vă rugăm să indicați descrierea plății (de ex., Cotizația de membru sau Donație).

Din păcate, încă nu dispunem de posibilitaeta de a face donații online prin card bancar și/sau PayPal din cauza barierelor impuse de legislație și a condițiilor foarte stricte de confirmare a identității donatorului.

Cotizația și donația pot fi plătite și în numerar, în următoarele moduri:

  • pot fi achitate la oficiul central al partidului, Chișinău, str. A. Mateevici 31, și la organizațiile teritoriale ale PAS. Fiecare plată se confirmă printr-un bon de plată și se înregistrează în Registrul cotizațiilor.
  • donațiile (care nu depășesc 5050 lei) pot fi făcute la oficiul central al partidului pe adresa: Chișinău, str. A. Mateevici, 31. În acest caz se completează Declarația privind donația în numerar, Declarația privind acceptarea mijloacelor financiare și se eliberează bonul fiscal. Persoanele juridice nu pot face donații în numerar, ci doar prin virament.

Susținerea Dvs este crucială pentru activitatea partidului!

______________________________________________________________________________

În cazul în care aveți întrebări și sugestii referitoare la procesul de fundraising, puteți să ne scrieți la [email protected]

De asemenea, puteți contacta direct persoana responsabilă de donații: Vladmir Bolea, tel. 069189466.