• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC & Comunicate de presă

  Convocarea ședinței extraordinare CMC pe 25 ianuarie 

  January 23,2024

  Au trecut două luni de la validarea alegerilor locale din Chișinău, iar până acum fracțiunile și comisiile de specialitate ale CMC încă nu au fost constituite. Primarul Ion Ceban, prin deciziile sale recente, a pus presiune financiară asupra a mii de familii, anulând finanțarea grupelor cu program prelungit din clasele primare și reducând salariile asistenților personali, care au în îngrijire copii cu dizabilități, cu 50%.

  În fața acestei situații grave, fracțiunea PAS din CMC face apel către consilierii municipali din toate fracțiunile și cheamă la maturitate politică. Este timpul să ne punem pe treabă și să începem să lucrăm pentru Chișinău, așa cum ne-au mandatat cetățenii. 

  Fracțiunea PAS anunță convocarea ședinței extraordinare a CMC, programată pentru data de 25 ianuarie 2024, la ora 10:00. Ordinea de zi include subiecte de maximă importanță:

  Aceasta este a treia oară când fracțiunea PAS din CMC convoacă o ședință extraordinară a Consiliului Municipal Chișinău. Vă așteptăm la ședința CMC, s-au adunat multe probleme care necesită o atenție imediată, cetățenii așteaptă să lucrăm pentru bunăstarea familiilor și dezvoltarea orașului. 

  Articole similare
  Comunicate de presă
  Flashmob PAS Youth, la 2 ani de război în Ucraina: Acesta este un război între lumea liberă și lumea dictaturii
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Proiect PAS: Datoriile către pasageri vor fi achitate în mod prioritar de către companiile avia care au intrat în faliment 
  Vezi mai mult
  Comunicate de presă
  PAS Youth și-a ales noua conducere: Deputatul Sinchevici Eugeniu a fost ales Președinte.
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.