• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC & Comunicate de presă

  Fracțiunea PAS din CMC și-a ales conducerea

  December 26,2023

  Vineri, 22 decembrie, fracțiunea PAS din CMC a desfășurat alegerile interne pentru stabilirea conducerii fracțiunii. Acest proces democratic a marcat un pas important în consolidarea echipei și în pregătirea pentru provocările ce vor urma în mandatul ce urmează. 

  Noua conducere a fracțiunii PAS din CMC este formată din:

  Zinaida Popa, psiholog de profesie. În mandatul precedent a fost vicepreședinta fracțiunii PAS din CMC și responsabilă de domeniul funciar și urbanism. Cunoscută pentru lupta împotriva construcțiilor ilegale din municipiul Chișinău, dar și a tuturor fărădelegilor primarului general și a echipei lui.

  Zinaida Popa, președinta fracțiunii PAS din CMC

  Dumitru Ivanov, licențiat în inginerie, a obținut masteratul în domeniul managementului proiectelor în construcții. La momentul actual este președintele organizației de tineret – PAS Youth. În mandatul precedent este cunoscut pentru proiectele de decizii ce țin de creșterea siguranței trecerilor de pietonilor și amenajarea curților de bloc din Chișinău. 

  Dumitru Ivanov, vicepreședintele fracțiunii PAS din CMC

  Sergiu Stoian, licentiat in  economie. Membru activ al organizației locale PAS Buiucani. Are experiență în business, manager și coordonator de proiect în afara țării. Desfășoară activități de antreprenoriat în Republica Moldova și România. Domeniul de interes este dezvoltarea economică a municipiului Chișinău și crearea condițiilor echitabile pentru IMM-uri și stimularea investițiilor în capitală. Valorificarea potențialului turistic al Chișinăului. Transparența și eficiența gestionării întreprinderilor municipale.

  Sergiu Stoian, vicepreședintele fracțiunii PAS din CMC

  Galina Comendant, are studii în inginerie. Este consilieră locală în orașul Codru la al doilea mandat și secretară a organizației locale PAS Suburbii. Domeniile de interes sunt dezvoltarea infrastructurii rutiere și a transportului public accesibil pentru toate suburbiile municipiului Chișinău și repartizarea alocațiilor bugetare municipale echitabile către toate localitățile din componența municipiului.

  Galina Comendant, secretara fracțiunii PAS din CMC

  Diversitatea noii conduceri vine cu experiență și expertiză în cadrul fracțiunii PAS, iar fiecare membru aduce competențe și cunoștințe care sunt importante pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă locuitorii orașului Chișinău.

  Cu acești lideri la conducerea fracțiunii PAS din CMC, echipa noastră este pregătită să continue eforturile pentru a face schimbări pozitive și pentru a face un Chișinău confortabil. Vom lucra împreună cu oamenii și vom aborda problemele critice care afectează viața chișinăuienilor. 

  Articole similare
  Comunicate de presă
  Flashmob PAS Youth, la 2 ani de război în Ucraina: Acesta este un război între lumea liberă și lumea dictaturii
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Proiect PAS: Datoriile către pasageri vor fi achitate în mod prioritar de către companiile avia care au intrat în faliment 
  Vezi mai mult
  Comunicate de presă
  PAS Youth și-a ales noua conducere: Deputatul Sinchevici Eugeniu a fost ales Președinte.
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.