• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Acțiuni & Comunicate de presă

  Alegeri locale generale 2023: PAS a câștigat 310 primării și peste 3 mii de consilieri locali

  November 20,2023

  În urma alegerilor locale generale din noiembrie 2023, PAS o obținut sprijinul cetățenilor pentru 310 primării,  357 consilieri raionali și peste 3000 de consilieri locali. Mulțumim fiecărui om care a ieșit la vot și a ales în localitatea sa un primar PAS și o echipă pro-europeană de consilieri. Aceste alegeri au reconfirmat cursul european ales de cetățenii Republicii Moldova. 

  Președintele PAS, Igor Grosu: „Vă mulțumim tuturor pentru că ați ieșit la vot și v-ați spus cuvântul în alegerea oamenilor care vor conduce localitățile noastre. Datorită încrederii dumneavoastră, 310 primari PAS – Echipa Europa au câștigat după cele 2 tururi de scrutin. Primarii noștri vor munci pentru dezvoltarea satelor și orașelor, așa cum ne-am angajat, și pentru ca Moldova să devină europeană, localitate cu localitate.

  Le mulțumesc tuturor echipelor noastre, tuturor voluntarilor pentru efortul imens depus în campanie. Fiecare poartă la care am bătut, fiecare om cu care am discutat, fiecare ziar distribuit înseamnă o muncă de echipă esențială.

  Este mult de lucru! Le doresc succes și spor la muncă tuturor primarilor și consilierilor care au câștigat în alegerile locale. Să lucrăm împreună pentru ca toți moldovenii să aibă condiții mai bune de trai acasă. Mergem înainte spre Moldova europeană!”

  Articole similare
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Consiliul Politic Național al PAS s-a întrunit pentru trage concluziile alegerilor locale generale: Vom munci conștiincios pentru fiecare localitate
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Igor Grosu: Alegând un primar PAS, primar european, ne apropiem tot mai mult de aderarea la Uniunea Europeană
  Vezi mai mult
  Campanie & Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Lilian Carp - briefing de totalizare a campaniei PAS pentru alegerile locale din municipiul Chișinău
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.