• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Campanie & Comunicate CMC & Comunicate de presă

  Lilian Carp - briefing de totalizare a campaniei PAS pentru alegerile locale din municipiul Chișinău

  November 2,2023

  Astăzi, Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de Primar General al municipiului Chișinău, a susținut un briefing de presă de totalizare a campaniei PAS pentru alegerile locale. 

  „Suntem pe ultima sută de metri din campania electorală locală. A fost o perioadă plină de evenimente – am mers la oameni, am vorbit cu ei și i-am ascultat. În paralel, cei din partidul-primărie, în frunte cu primarul minciună Ceban, au stat prin subsoluri și le-au arătat cetățenilor tot felul de grafice rupte de realitate. Fix așa cum a făcut-o și în 2019 Ceban, drept că atunci nu-i era rușine cu Dodon și socialiștii săi. Acum e, chipurile, „pro-european”, dar vorbind în fapte – din tot ce a promis a realizat timp de 4 ani, doar 13 % și niciun proiect major care să aducă confort în viața noastră.

  În schimb – am fost bombardați cu multe filmări de pe dronă, cu flori și trotuare, însă Ceban uită sau evită să ne prezinte și filmări cu oamenii care se sufocă câte o oră prin ambuteiaje, când nu au un loc la școală pentru copii, când în fiecare zi văd curțile de bloc distruse, când se ciocnesc de corupția și favoritismul din primărie, când se trezesc peste noapte cu construcții în fața blocurilor lor. 

  Începând cu 2020, ce s-ar fi gândit tovarășii care astăzi deja se prezintă ca Domni și Doamne – ca să înțelegeți, primăria a luat 1 miliard 77 de milioane de lei credite comerciale. Toate aceste frumuseți pe care le vedem astăzi sunt mai scumpe de 2 ori, pentru că noi… cetățenii… plătim și creditul și dobânda, un preț cam mare pentru concerte și PR din banii noștri, ai cetățenilor!

  Să fie clar: Ceban, pe lângă faptul că și-a făcut partid-primărie, ne lasă și o primărie în datorie. 

  Marele și de fapt micul manager și gospodar, care a adus în prag de faliment majoritatea întreprinderilor municipale și ne-a făcut să trăim în credit, pentru moftul său de a se plimba pe trotuare mai bune pe trotinetă și să aibă priveliște mai frumoasă. 

  Pe 5 noiembrie, dar mai ales pe 19 noiembrie, nestimat partid-primărie, în frunte cu Ceban – o să vă duceți după „ruskii korabli” la prietenii voștri … în aceeași direcție. 

  Lupta aceasta nu este între mine și Ion Ceban. Lupta aceasta este între normalitate și minciună, între viziunile Partidului Acțiune și Solidaritate și viziunea partidului-primărie – dacă ea există, că eu nu am văzut-o și nici oamenii nu au văzut-o. 

  Este o luptă între noi, cei care credem în valorile europene, democrație, stat de drept, integritate și confort – și ei, cei care își schimbă părerile așa cum le este convenabil, ba sunt împotriva integrării europene – și pe urmă brusc devin pro-europeni, ba sunt apolitici – și pe urmă brusc își construiesc din primărie, partid. 

  Oamenii vor liniște, confort, condiții normale și soluționarea problemelor majore. Vor un Primar care să facă treabă la Primărie, nu politică și scandal la televizor!

  Susțineți discuțiile constructive și implicați-vă în conversațiile online! Invitați-vă prietenii și familia să se alăture eforturilor noastre! Cu cât suntem mai numeroși, cu atât putem acoperi mai bine Chișinăul și putem ajunge la mai mulți alegători.

  Pe 5 noiembrie, împreună cu familia și prietenii mergeți la vot, votați echipa PAS în toate buletinele și Lilian Carp Primar General de Chișinău! 

  În turul doi, vom întoarce primăria și consiliul municipal la oameni înapoi!” a spus Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de Primar General al Municipiului Chișinău. 

  Articole similare
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Primăria Chișinău ratează 9 milioane de euro pentru că Ion Ceban este incompetent și nu a elaborat bugetul municipal la timp
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  PAS Nisporeni și-a ales echipa de conducere
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  PAS Orhei și-a votat echipa de conducere
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.