• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Campanie & Comunicate CMC & Comunicate de presă

  Candidatul la funcția de primar general, Lilian Carp: „Ne dorim un Chișinău cu adevărat schimbat spre mai bine și mai calitativ”

  October 16,2023

  Lilian Carp continuă să-și susțină colegii în cadrul evenimentelor de lansare a candidaților la funcția de primar în suburbiile Chișinăului. Totodată, acesta se întâlnește cu oamenii din diferite domenii pentru a discuta cu ei despre problemele cu care se confruntă în oraș, căutând soluții și stabilindu-și prioritățile.

  Lilian Carp a participat la evenimentul de lansare a candidatului la funcția de primar al orașului Codru, Stelian Manic. Astfel, acesta și-a exprimat susținerea pentru colegul său, care în cadrul evenimentului a vorbit despre stoparea construcțiilor ilegale din Codru, precum și despre deschiderea a două grădinițe în oraș. De asemenea, s-a vorbit despre necesitatea de a amenaja zone de agrement și terenuri de joacă pentru copii, dar și despre lipsa unui parc central în zona centrală.

  O altă persoană pentru care Lilian Carp și-a exprimat susținerea este candidatul pentru funcția de primar al comunei Bubuieci, Alexei Perceamlî. În cadrul evenimentului de lansare, au fost comunicate obiectivele echipei PAS pentru comuna Bubuieci, printre care susținerea proiectului de finalizare a grădiniței din Bîc și amenajarea unei zone verzi pentru recreere, asigurarea comunei cu apeduct și canalizare, dar și reabilitarea drumurilor, care la moment, sunt impracticabile.

  Totodată, candidatul la funcția de primar general continuă să se întâlnească cu oamenii din diferite domenii de activitate și să discute cu ei despre problemele stringente cu care se confruntă aceștia în capitală. Oamenii își doresc să aibă confort în trafic, în curțile blocurilor de locuit și pe străzi, iar în cadrul acestor întâlniri se propun soluții reale de îmbunătățire a infrastructurii Chișinăului.

  „Vom aduce mai multă ordine în oraș, fără construcții ilegale și fără corupție. Vom aproba o viziune de dezvoltare a municipiului Chișinău cu integrarea suburbiilor, cu reguli stricte și clare în construcții, patrimoniu, spații verzi și infrastructură publică.”, a punctat Lilian Carp pe pagina sa de Facebook.

  În viziunea candidatului, Chișinăul are nevoie de schimbări care într-adevăr vor face viața oamenilor mai bună și să aducă confort în curțile blocurilor de locuit, pe drumuri și în instituțiile de învățământ.

  Articole similare
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Consiliul Politic Național al PAS s-a întrunit pentru trage concluziile alegerilor locale generale: Vom munci conștiincios pentru fiecare localitate
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Alegeri locale generale 2023: PAS a câștigat 310 primării și peste 3 mii de consilieri locali
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Igor Grosu: Alegând un primar PAS, primar european, ne apropiem tot mai mult de aderarea la Uniunea Europeană
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.