• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Campanie & Comunicate CMC & Comunicate de presă

  Lilian Carp și echipa PAS - pentru un Chișinău confortabil

  October 6,2023

  Astăzi, Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat oficial lansarea candidatului său, Lilian Carp, în cursa pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău. Evenimentul a avut loc în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, cu participarea membrilor și susținătorilor partidului. 

  În cadrul evenimentului, Lilian Carp a prezentat manifestul echipei PAS pentru un Chișinău confortabil, care include viziunea și intenția partidului de a aduce schimbări sistemice în capitală.

  „Am decis să candidez din partea PAS pentru funcția de primar și să conduc lista de consilieri din Consiliul Municipal Chișinău pentru că am obosit să fiu mințit. Noi, toți locuitorii din Municipiu, am obosit să fim prizonierii minciunilor și conflictelor artificiale ale primarului și echipei sale, cei care țin Chișinăul pe loc. Noi nu mai vrem justificări, scandaluri, isterii, victimizări și show-uri.

  Cel mai important lucru într-o casă este confortul, acea stare când fiecare se simte bine, comod, când totul este aranjat, curat și la locul său. Dacă în apartamentele și casele noastre, fiecare își amenajează propriul confort, așa cum simte și crede, atunci, orașul în care trăim îl încredințăm la fiecare patru ani, prin vot, doar celor care pot și trebuie să creeze confortul nostru public, al tuturor, după așteptările și necesitățile pe care le avem.” a spus Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de Primar General al municipiului Chișinău. 

  Lilian Carp a evidențiat necesitatea unui oraș în care cetățenii să se simtă în siguranță și confortabil. Viziunea PAS pentru Chișinău se concentrează pe o administrație care operează cu transparență, responsabilitate și răspunde la nevoile și așteptările locuitorilor municipiului.

  „Din păcate, ceea ce se întâmplă astăzi în Chișinău este O MARE MINCIUNĂ și simulare. Noi avem datoria morală să facem din Chișinău un oraș confortabil, un oraș pentru oameni, unde nu vor mai fi ambuteiaje, unde proiectele mari de infrastructură pot să devină realitate, unde transportul public este sigur, confortabil și vine la timp, unde curțile și blocurile nu o să mai arate ca după război, unde se vor construi noi școli și grădinițe, iar în cele existente nu vor mai cădea poduri peste elevi, unde investitorii nu vor mai fi purtați prin cabinete, dar vor avea reguli clare și oportunități de investiții. 

  Îmi pasă de orașul în care trăim, aici este casa mea, familia mea. Eu vreau ca această casă în care trăim cu toții – Chișinău – să fie mai confortabilă, mai curată, mai sănătoasă, mai sigură, mai accesibilă, cu mai multe oportunități economice și cu mai multe locuri de muncă, sigure și bine plătite.

  Așa vedem noi, cei din echipa PAS, Chișinăul confortabil și pentru aceasta vom lupta împreună și vom reuși – pentru că minciuna, corupția și lipsa de profesionalism va fi învinsă de normalitate!” a adăugat Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de Primar General al municipiului Chișinău. 

  Pe 5 noiembrie vino la vot împreună cu familia și prietenii tăi! Votează echipa pas, votează Lilian Carp Primar!

  Articole similare
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Consiliul Politic Național al PAS s-a întrunit pentru trage concluziile alegerilor locale generale: Vom munci conștiincios pentru fiecare localitate
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Alegeri locale generale 2023: PAS a câștigat 310 primării și peste 3 mii de consilieri locali
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Igor Grosu: Alegând un primar PAS, primar european, ne apropiem tot mai mult de aderarea la Uniunea Europeană
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.