• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Campanie & Comunicate CMC & Comunicate de presă

  Lilian Carp și-a înregistrat candidatura pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău din partea PAS

  September 19,2023

  Astăzi, împreună cu echipa PAS, Lilian Carp, a depus documentele pentru înregistrarea în cursa electorală locală, atât pentru Primăria Municipiului Chișinău, cât și pentru Consiliul Municipal. 

  „Este o responsabilitate mare pentru mine și colegii mei. Chișinăul este casa mea și la fel ca și toți locuitorii din Municipiu îmi doresc să avem un oraș și suburbii confortabile. 

  Chișinăul trebuie să devină un oraș al oamenilor, un oraș cu o infrastructură adecvată, care să ne permită să avem un oraș liber, în care să putem răsufla și să nu pierdem ore întregi stând în ambuteiaje. 

  Îmi doresc un oraș care să aibă curți confortabile și sigure. Vreau să fac ordine în proiectele cosmetice care au fost făcute de mântuială în Municipiul Chișinău și îmi asum să lupt împotriva corupției și împotriva politizării instituțiilor din Municipiul Chișinău. Acum, oamenii sunt obligați forțat să participe la evenimentele politice ale “Partidului Primărie” – începând de la profesori, până la medici și asistenții sociali. 

  Împreună vom gestiona corect întreprinderile municipale, care în mare parte au fost aduse în ultimii trei ani de zile la faliment. 

  Noi știm cum să facem aceste lucruri și cu siguranță vom reuși.” Lilian Carp.

  Articole similare
  Acțiuni & Comunicate de presă
  OT Ialoveni și-a ales conducerea
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  OT PAS Bălți și-a ales noua conducere
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Proiect PAS: Parlamentul începe procedura de inițiere a unui Referendum republican de aderare la Uniunea Europeană
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.