• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC

  Roman Cojuhari își încheie mandatul de consilier municipal pentru a putea exercita funcția de director APP

  August 29,2023

  Președintele fracțiunii PAS din CMC își încheie mandatul de consilier municipal. În continuare Roman Cojuhari va ocupa funcția de director al Agenției Proprietăți Publice (APP). 

  În cadrul mandatului său, Roman Cojuhari s-a concentrat pe transparență și administrarea corectă a patrimoniului municipal, contribuind la modificarea regulamentului de dare în arendă a bunurilor imobile ale primăriei și asigurând legalitatea acestor procese. A luptat împotriva schemelor ilegale, cum ar fi construcțiile ilegale și neregulile din cadrul întreprinderilor municipale. La insistența sa, toate statutele întreprinderilor municipale au fost reînnoite, aliniindu-le cu legislația în vigoare.

  „Am avut onoarea să colaborez cu o echipă de consilieri municipal profesioniști dedicați și angajați în serviciul public. Echipa PAS din CMC a muncit zilnic la implementarea viziunilor noastre pentru dezvoltarea orașului Chișinău și creșterea confortului locuitorilor și oaspeților din capitală. 

  Le mulțumesc colegilor pentru această colaborare strânsă, pentru dedicarea și expertiza lor, care au contribuit la succesul și integritatea noastră ca fracțiune. Sunt încrezut că veți continua ceea ce am început împreună și vă doresc succes în toate proiectele pentru dezvoltarea municipiului Chișinău.

  Cu toate aceste reușite, sunt conștient că municipiul Chișinău trebuie să continue să se dezvolte și să crească. Deși trec la un nou capitol în cariera profesională, inima și gândurile mele rămân aici. Voi urmări cu interes procesele administrației publice din capitală, știind că echipa PAS din CMC va continua să lucreze pentru bunăstarea și prosperitatea orașului nostru.

  Fracțiunea PAS din CMC a pus bazele fundamentului pentru progresele viitoare din Chișinău. Sunt convins că echipa PAS va continua să muncească în interesul cetățenilor și va aborda provocările și oportunitățile de dezvoltare a orașului cu profesionalism și curaj. Vă mulțumesc.” a spus Roman Cojuhari în mesajul său de rămas bun. 

  Articole similare
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  PAS va propune un buget alternativ pentru Chișinău
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Ministerul muncii și protecției sociale a identificat soluții pentru asistenții personali - afectați de deciziile ilegale ale primarului Ion Ceban
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Veceu de 18 m2 la preț de un apartament - achiziții la Primăria Chișinău
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.