• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Acțiuni & Comunicate de presă

  Am reînceput campania PAS Informează: Deputații, la discuții cu cetățenii din toată țara

  February 20,2023

  Echipa PAS a reînceput campania lunară PAS Informează. În fiecare lună mergem în satele și orașele țării și vorbim cu cetățenii, îi informăm despre măsurile pe care le luăm pentru a menține pacea în țara, dar și a continua ferm pe un drum al reconstrucției și dezvoltării. 

  În acest weekend, 18-19 februarie, am ajuns în localități din aproape toate raioanele țării și am vorbit cu oamenii despre prioritățile noului Guvern: dereglementarea și digitalizarea economiei, sprijinirea mediului de afaceri, dezvoltarea comunităților, lansarea a câtor mai multe proiecte de energie verde, continuarea fermă a reformei justiției și acțiuni rapide de combaterea a corupției.

  Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a vizitat orașul Telenești și satele Mândrești și Țânțăreni: „Parlamentul are o agendă ambițioasă pentru anul 2023, vom continua eforturile pentru a asigura că nimeni să nu fie mai presus de lege. Și în ciuda rezistenței fără precedent din partea corupților din sistemul de justiție, nu vom ceda și vom duce la capăt toate angajamentele care ni le-am asumat. De asemenea, împreună cu Guvernul, vom munci ca să asigurăm condiții bune de dezvoltare a afacerilor în regiuni și la nivel local, pentru a da șansa comunităților să-și crească bunăstarea și să prospere”. 

  Articole similare
  Campanie & Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Lilian Carp și-a înregistrat candidatura pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău din partea PAS
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Tinerii PAS, la 2 ani de mandat: Ce am reușit să facem pentru tinerii din Republica Moldova
  Vezi mai mult
  Acțiuni & În rusă & Пресс-релизы
  Проект PAS: возмещение НДС предпринимателям Гагаузской автономии будет производиться из бюджета АТО
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.