• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Acțiuni & Comunicate de presă

  Am reînceput campania PAS Informează: Deputații, la discuții cu cetățenii din toată țara

  February 20,2023

  Echipa PAS a reînceput campania lunară PAS Informează. În fiecare lună mergem în satele și orașele țării și vorbim cu cetățenii, îi informăm despre măsurile pe care le luăm pentru a menține pacea în țara, dar și a continua ferm pe un drum al reconstrucției și dezvoltării. 

  În acest weekend, 18-19 februarie, am ajuns în localități din aproape toate raioanele țării și am vorbit cu oamenii despre prioritățile noului Guvern: dereglementarea și digitalizarea economiei, sprijinirea mediului de afaceri, dezvoltarea comunităților, lansarea a câtor mai multe proiecte de energie verde, continuarea fermă a reformei justiției și acțiuni rapide de combaterea a corupției.

  Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a vizitat orașul Telenești și satele Mândrești și Țânțăreni: „Parlamentul are o agendă ambițioasă pentru anul 2023, vom continua eforturile pentru a asigura că nimeni să nu fie mai presus de lege. Și în ciuda rezistenței fără precedent din partea corupților din sistemul de justiție, nu vom ceda și vom duce la capăt toate angajamentele care ni le-am asumat. De asemenea, împreună cu Guvernul, vom munci ca să asigurăm condiții bune de dezvoltare a afacerilor în regiuni și la nivel local, pentru a da șansa comunităților să-și crească bunăstarea și să prospere”. 

  Articole similare
  Comunicate de presă
  Flashmob PAS Youth, la 2 ani de război în Ucraina: Acesta este un război între lumea liberă și lumea dictaturii
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Proiect PAS: Datoriile către pasageri vor fi achitate în mod prioritar de către companiile avia care au intrat în faliment 
  Vezi mai mult
  Comunicate de presă
  PAS Youth și-a ales noua conducere: Deputatul Sinchevici Eugeniu a fost ales Președinte.
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.