• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC

  „Ion, lasă megafonul” flashmob organizat de PAS YOUTH

  February 9,2023

  Astăzi tinerii de la organizația PAS Youth au organizat un flashmob cu genericul „Ion, lasă megafonul”. 

  În ultimul timp, dar și pe parcursul a 3 ani de mandat al actualului Primar, am fost cu toții martori la cea mai mare minciună a lui Ion Ceban, când promitea că Primăria nu va fi politică ci funcțională. 

  Cu regret, Ceban odată ajuns la cheremul primăriei a folosit intens tribuna instituției pentru a livra mesaje politice total irelevante cu problemele pe care le întâmpină chișinăuienii. Acesta în fiecare zi de luni, la ședințele operative face politică și deviază total de la agenda pe care ar fi trebuit să o aibă o autoritate publică locală, și anume crearea infrastructurii, dezvoltarea orașului și îmbunătățirea calității serviciilor municipale. 

  Ceban a politizat primăria Chișinău, angajații au devenit membri noului său partid, iar prin intermediul structurilor primăriei sunt folosite resurse administrative în scopuri politice personale ale actualului primar, al căror interese nu sunt problemele din Chișinău. Ion Ceban se crede mare politician, face gălăgie cu scopul de a acoperi eșecurile managementului defectuos în direcțiile și întreprinderile municipale.

  Vedem în ce stare a adus S.A. Apă-Canal Chișinău, la care și-a numit neamuri prin funcții cu salarii grase, au băgat întreprinderea în faliment și au adunat datorii de zeci de milioane de lei, iar acum caută vinovați. 

  Tinerii au amintit promisiunile nerealizate ale primarului din campania electorală din 2019:

  Constatăm majoritatea promisiunilor lui Ion Ceban au fost populisme politice și nici jumătate din programul electoral nu au fost realizate. El se laudă cu trotuare și proiecte finanțate de parteneri externi, duce spre faliment întreprinderile primăriei și nu identifică soluții pentru problemele sistemice din Chișinău. 

  Mesajul tinerilor către Ion Ceban este ca acesta să se ocupe de problemele sistemice din Chișinău și să lasă vechile deprinderi de a striga în megafon. Chișinăuienii au nevoie de un primar, nu de un politician mediocru.

  Articole similare
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Primarul Ion Ceban le-a întors spatele asistenților personali și manipulează
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Votul electronic va putea fi implementat în Consiliul Municipal Chișinău
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Denunț la Procuratura Generală pe factorii de decizie a Primăriei Chișinău cu privire la nerespectarea legii finanțelor publice
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.