• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC

  PAS solicită suplinirea rutelor cu 16 autobuze noi pentru suburbii

  September 16,2022

  Socialiștii lui Ceban, alături de consilierii municipali ai penalului fugar Șor și cei din PPDA au respins propunerea colegului Roman Cojuhari de a majora numărul unităților de transport în suburbii.

  În contextul achiziției de către Consiliul Municipal a 16 autobuze rulate de marca Solaris Urbino de 18 m, Președintele Fracțiunii PAS în CMC Roman Cojuhari a propus suplinirea cu unități de transport a unui șir se rute suburbane, după cum urmează:

  La ultima ședință a Consiliului Municipal mai mulți locatari din zona Malina Mică și or. Codru au solicitat expres suplinirea rutei 9 de autobuz cu mai multe unități de transport. Anterior și locuitorii satului Văduleni din componența orașului Vadul lui Vodă au cerut extinderea rutei Nr. 31 în localitatea lor. Astfel necesitatea suplinirii rutelor cu unități de transport este evidentă pentru toată lumea, nu și pentru Ion Ceban.

  Refuzul consilierilor controlați de Ceban de a susține propunerea colegului Roman Cojuhari demonstrează încă odată atitudinea perfidă pe care o are Primarul Ion Ceban față de suburbii și locuitorii acestora. Pe deoparte nu scapă nici o ocazie să-și promoveze imaginea alături de Primarii din suburbii, atribuind-și reușitele acestora. Pe de altă parte când ajunge timpul să susțină rezolvarea unei probleme reale în suburbii, se preface că nu o vede.

  Articole similare
  Comunicate CMC & Comunicate de presă & Declarații de presă
  Chișinăul nu va fi deconectat de la apă potabilă
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC
  Siguranța pietonilor trebuie să fie o prioritate pentru Primăria Chișinău
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC
  Ion Ceban a dus la faliment Apă-Canal și amenință că va deconecta apa
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.