• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC

  Atacurile raider ale primarului Ion Ceban

  August 1,2022

  Ion Ceban mincinosul revine pe scenă. De această dată primarul este supărat că cineva din omologii săi din trecut a comis erori, dar în realitate politizează problema.

  Acum, Primăria Chișinău, a pierdut instanța de judecată și este obligată să plătească unui agent economic prejudiciul în sumă de 17 milioane de lei.

  În loc să spună adevărul, Ceban, ca de obicei caută vinovați. Îi amintim domniei sale că el, în calitate de primar actual are mai multe păcate, mai exact contracte semnate în defavoarea mun. Chișinău, care în timp ar putea prejudicia bugetul capitalei cu milioane de lei.

  Vor trece câțiva ani și vom descoperi că în urma ilegalităților comise de Ceban în perioada mandatului de primar, chișinăuienii vor avea de plătit pentru așa zisele parteneriate mafiote, care vor întoarce gheretele pe străzile din Chișinău, creditele nevalorificate și contractele defectuoase cu risc sporit de a fi din nou pierdute în instanțe.

  Domnule Ion Ceban, cetățenii așteaptă răspunsuri la mai multe întrebări privind atacurile raider pe care le faceți la Primăria Chișinău.

  Ce sunt astea? Atacuri raider? Abuz în serviciu?  Folosirea banului public în scopuri personale?

  Cu regret constatăm că Ion Ceban minte cetățenii. Înțelegem că se pregătește de campania electorală, însă astfel de tehnici manipulatorii și furturi oamenii le vor ține minte și îi vor răspunde pe măsură în toamna 2023.” Dumitru Ivanov, consilier municipal PAS

  Articole similare
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Primăria Chișinău ratează 9 milioane de euro pentru că Ion Ceban este incompetent și nu a elaborat bugetul municipal la timp
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  PAS a elaborat un buget alternativ pentru Chișinău
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
   Denunț la PG: 735 milioane de lei - credite ilegale luate de Ion Ceban
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.