• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC

  Primăria Chișinău distribuie minciunile lui Ion Ceban

  May 5,2022

  Minciunile lui Ion Ceban sunt publicate de Primăria Municipiului Chișinău cu privire la tăierile ilegale de arbori de către Spații Verzi în parcul Valea Morilor. 

  Amintim că zilele trecute, după ce fracțiunea PAS din CMC a sesizat despre tăierile ilegale din parcul Valea Morilor, Primăria Municipiului Chișinău a anunțat într-un comunicat publicat pe pagina oficială că terenul nu ar aparține municipalității, ci Agenției Proprietăți Publice a Guvernului. După verificarea informației vedem o altă imagine.

  În realitate acest teren aparține mun. Chișinău. Datele din Cadastrul Bunurilor Imobile demonstrează că terenul cu numărul cadastral – 0 100 202 918 din parc aparține autorităților din Chișinău.

  Frumos, nu? Primăria tirajează minciuni cu gândul că mulți dintre noi nu avem acces la cadastru și în speranța că nimeni nu o să verifice. Mai mult, angajații Primăriei distribuie acest fals peste tot!

  Solicităm reprezentanților Primăriei Chișinău să dezmintă informația din spațiul public.  

  Rugăm instituțiile mass-media care au citat comunicatul de presă preluat de la Primăria Chișinău, să informeze societatea despre falsurile comunicate oficial de primarul Ion Ceban și să verifice informațiile publicate de echipa primarului înainte de a le tiraja.

  Cetățenii chiar și cei care nu l-au votat așteptau ca Ion Ceban să înceapă să restabilească credibilitatea Primăriei, însă tot ce a făcut Ceban e să decredibilizeze și mai mult imaginea Primăriei Municipiului Chișinău.

  Articole similare
  Comunicate CMC & Comunicate de presă & Declarații de presă
  Chișinăul nu va fi deconectat de la apă potabilă
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC
  Siguranța pietonilor trebuie să fie o prioritate pentru Primăria Chișinău
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC
  Ion Ceban a dus la faliment Apă-Canal și amenință că va deconecta apa
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.