• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Acțiuni & Comunicate de presă

  PAS Chișinău și-a ales candidatul la funcția de membru al Biroului Permanent Național

  April 16,2022

  Astăzi a avut loc Convenția Organizației Teritoriale Chișinău a Partidului Acțiune și Solidaritate. În cadrul evenimentului fost votat candidatul la funcția de membru în Biroul Permanent Național din partea Organizației Teritoriale Chișinău, de asemenea în cadrul convenției au fost aleși 177 de delegați care vor participa la Congresul PAS din 15 mai.

  În urma acestui exercițiu democratic, Angela Munteanu Pojoga, deputată PAS, a fost aleasă în calitate de candidată la funcția de membră în Biroul Permanent Național din partea Organizației Teritoriale Chișinău. 

  Doamna Angela Munteanu Pojoga este o persoană profesionistă și foarte activă politic și civic. Timp de două mandate a fost Președinta Organizației Locale PAS Buiucani și 4 ani deținut funcția de Președintă a Organizației Teritoriale PAS Femei Chișinău. Până a deveni deputată, a fost consilieră municipală în Consiliul Municipal Chișinău. 

  Felicitări candidatei pentru încrederea de care se bucură în rândul membrilor din Organizația Teritorială Chișinău. 

  Articole similare
  Acțiuni
  Proiect PAS: Plafonarea comisioanelor bancare la plățile cu cardul 
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  CNA ajunge și la Primăria Chișinău
  Vezi mai mult
  Acțiuni & În rusă & Пресс-релизы
  Марш PAS Youth 1 июня. Наталья Гаврилица: Марш, который должно пройти наше государство, чтобы дать больше возможностей молодежи, только начинается 
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.