• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Acțiuni & Comunicate de presă

  Igor Grosu candidează la conducerea PAS

  April 2,2022

  De astăzi încep convențiile teritoriale PAS în toate raioanele din țară. Asta după ce, la data de 31.03.2022, președintele interimar PAS, Igor Grosu, s-a expus în cadrul unei moțiuni de a candida la conducerea PAS la Comisia de Organizare și Desfășurare a Congresului Nr. III al PAS – „Cu PAS în Europa”.

  Comisia a analizat conținutul textului moțiunii și l-a propus spre dezbatere în cadrul Congresului PAS din 15 mai. Această declarație va fi prezentată în perioada următoare în cadrul Birourilor OT-urilor.


  „Majoritatea colegilor care se regăsesc în echipă sunt deja persoane cunoscute în spaţiul public, sunt politicieni formaţi şi au demonstrat calități manageriale și profesionale excelente.

  Sunt sigur că împreună vom reuși să îndeplinim toate obiectivele Partidului și să mergem înainte pentru toate proiectele de țară și politice care ne așteaptă”, a precizat Igor Grosu.

  Articole similare
  Acțiuni
  Proiect PAS: Plafonarea comisioanelor bancare la plățile cu cardul 
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC & Comunicate de presă
  CNA ajunge și la Primăria Chișinău
  Vezi mai mult
  Acțiuni & În rusă & Пресс-релизы
  Марш PAS Youth 1 июня. Наталья Гаврилица: Марш, который должно пройти наше государство, чтобы дать больше возможностей молодежи, только начинается 
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.