• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC

  Scuar „nou” la prețul apei calde, pe str. Dokuceaev

  April 27,2021

  De câteva zile locatarii unui bloc locativ de pe str. Dokuceaev 3 din cartierul Telecentru din capitală stau fără apă caldă din cauza că Primăria Municipiului Chișinău nu permite efectuarea lucrărilor de reparație pe care ar trebui să le execute Termoelectrica.

  Acest lucru se întâmplă din motiv că țeava care s-a spart, trece pe sub noul scuar de pe str. Dokuceaev, inaugurat de primarul Ion Ceban toamna trecută. Reparația țevii ar presupune săpături pe teritoriul scuarului.

  Fără apă caldă a rămas și grădinița nr. 227, care se alimentează de la aceeași țeavă. Lucrătorii grădiniței sunt nevoiți să încălzească apă aparte pentru a putea spăla vesela și pentru alte necesități în cadrul instituției de învățământ.

  Se pare că primarului Ion Ceban nu-i pasă de confortul locuitorilor acestui oraș sau de copiii din grădinițe, ci se gândește cum mai repede să finalizeze proiectele pentru bifă, ca să aibă cu ce se lăuda pe facebook.

  Domnule Ion Ceban, încetați să faceți lucrul de mântuială. Din cauza incompetenței pe care o promovați cu atâta laudă, au de suferit locuitorii capitalei.

  Proiectele implementate în oraș nu trebuie făcute doar pe deasupra, ca să aveți ce fotografia. În mod normal ar fi trebuit să fie făcute calitativ și lucrările de conectare a rețelelor subterane, ca să nu fie nevoie de săpături după câteva luni de la darea în exploatare a scuarului.

  Consilierii fracțiunii PAS din CMC, Angela Munteanu Pojoga și Roma Rosca, au fost astăzi într-o vizită la fața locului. Locatarii sunt indignați, zeci de familii stau fără apă caldă. Nu toți își permit să achiziționeze cazane. Solicităm executivului să soluționeze urgent această problemă.

  Articole similare
  Campanie & Comunicate CMC & Comunicate de presă
  Lilian Carp și-a înregistrat candidatura pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău din partea PAS
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC
  Roman Cojuhari își încheie mandatul de consilier municipal pentru a putea exercita funcția de director APP
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC
  Comunicat de presă: „33 de consilieri municipali ar putea fi privați de mandat pe un termen de 8 luni”
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.