• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate de presă

  Deputații PAS au avut o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orbán

  April 6,2021

  Președintele PAS, Igor Grosu, împreună cu deputații Sergiu Litvinenco, Petru Frunze, Mihai Popșoi, dar și vicepreședinta PAS, Natalia Gavrilița, se află într-o vizită de lucru la București. Prima întrevedere a fost cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Domnul Orban a fost mereu un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit în ajutorul cetățenilor în cele mai dificile momente.

  „I-am mulțumit pentru susținerea fermă și ajutorul constant oferit de România. Guvernul Orban a fost alături de cetățenii noștri încă de la începutul pandemiei când la Chișinău au ajuns loturi impunătoare cu echipamente, materiale și medicamente necesare pentru cetățenii Republicii Moldova în lupta contra epidemia de COVID-19. Le mulțumesc încă o data medicilor și asistenților români, care ne-au ajutat în cele mai grele momente.

  Am discutat și despre situația politică internă din Republica Moldova și despre necesitatea alegerilor anticipate. Oamenii își doresc un Parlament curat şi o guvernare responsabilă, cu instituții funcționale. România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova atunci când țara noastră va avea un Guvern responsabil susținut de un Parlament credibil, implementând proiecte importante pentru ca oamenii să trăiască mai bine.

  De asemenea, am convenit să continuăm colaborarea dintre partidele pe care le reprezentăm, PNL și PAS”, a scris Igor Grosu.

  Articole similare
  Comunicate de presă
  Deputații PAS propun măsuri în susținerea Horeca: Subvenționarea salariilor, reducerea TVA la 5% și eliminarea penalităților de întârziere la plata impozitelor
  Vezi mai mult
  Comunicate de presă
  Deputații PAS au sesizat Curtea Constituțională în ceea ce privește declararea stării de urgență
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Deputatul Oazu Nantoi a contestat la Ministerul Justiției programul PSRM adoptat în ianuarie: acesta are scopul de a lichida Republica Moldova în calitate de stat suveran în limitele frontierelor recunoscute
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.