• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Comunicate CMC

  Municipiul Chișinău a fost inclus în lista scurtă pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului

  March 10,2021

  Municipiul Chișinău a fost inclus în lista scurtă pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului, alături de Ghent (Belgia), Lviv (Ucraina) și Veszprém (Ungaria).

  Acest lucru a fost posibil datorită insistenței celui mai tânăr consilier din CMC, membrul fracțiunii PAS, Dumitru Ivanov, dar și a Centrului Municipal de Tineret Chișinău care s-a ocupat de scrierea aplicației. Totul a început încă în decembrie 2019, când consilierul a înaintat o dispoziție în CMC, prin care solicita ca mun. Chișinău să depună candidatura pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului.

  În continuare urmează să trecem prin câteva etape:

  Aici puteți să vedeți lista oficială a Forumului European al Tineretului, componența juriului și etapele prin care vor trece participanții: https://bit.ly/30tooQ9

  Reamintim că CMC, la inițiativa fracțiunii PAS, a votat un proiect de decizie la finele anului 2019, în care s-a stabilit ca prioritate pentru anii 2020-2021 depunerea candidaturii mun. Chișinău pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului. Proiectul a fost votat de majoritatea consilierilor municipali.

  Municipiul Chișinău are toate șansele să fie recunoscut și să concureze pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului. Investind în generația de astăzi, investim în cetățenii din viitorul acestei țări.

  Articole similare
  Comunicate CMC
  Soluțiile PAS privind amenajarea curților neconfortabile din mun. Chișinău
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC
  Ion Ceban, complice la organizarea manifestațiilor lui ȘOR și PLATON din PMAN
  Vezi mai mult
  Comunicate CMC
  Ion Ceban impune angajații instituțiilor de învățământ secundar să participe la un concert „preelectoral”
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.