• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Acțiuni & Important

  Tinerii PAS, DA, PUN, Mișcarea Unirea au îndemnat toți tinerii să voteze Maia Sandu și au lansat o platformă de informare https://lavot.md/

  December 21,2020

  Tinerii PAS, DA, PUN, Mișcarea Unirea au îndemnat toți tinerii să voteze Maia Sandu și au lansat o platformă de informare – lavot.md

   Tinerii de la Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma DA, Partidul Unității Naționale și Mișcarea Unirea au organizat un eveniment comun la Președinție. Aceștia au venit cu un apel către tineri să iasă la vot pe data de 15 noiembrie și să voteze schimbarea. De asemenea, au anunțat despre lansarea unei platforme online- https://lavot.md/.

  Vicepreședintele PAS, deputatul Radu Marian:„Împreună cu colegii din organizațiile de tineret ale PAS, Platforma DA, PUN și Blocul UNIREA, venim cu un îndemn la vot pentru toți tinerii din Republica Moldova. Este clar pentru toți că Moldova se află la marginea prăpastiei, suntem copleșiți de sărăcie, hoție, corupție. Cel mai grav este că pleacă tinerii. 140 de mii de tineri au plecat în ultimii patru ani. Trebuie să facem ceva. Cel mai bun instrument pentru schimbare este votul. Am vrea mult ca tinerii să înțeleagă că este o oportunitatе faptul că astăzi tinerii pot votа, oportunitate pe care părinții noștri din Uniunea Sovietică nu au avut-o. Este foarte important să ieșim la vot, indiferent de limba pe care o vorbim, de etnia pe care o avem. Vă îndemn să votăm Maia Sandu, pentru că este un vot pentru schimbare. Pe 15 noiembrie mergem la vot”.

  Deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău:„Când m-am implicat în politică am avut un singur scop, să scăpăm Republica Moldova de trecutul dubios, întruchipat prin fel de fel de gesturi, mită, pungi negre, prin mușamalizarea cazurilor în care sunt implicați demnitari publici. Vrem cu toții să trăim într-o Republică Moldova în care tinerii au perspectivă, se pot dezvolta personal și profesional. Îndemn toți tinerii să iasă la vot, să începem o nouă etapă în dezvoltarea Republicii Moldova”.

  Ion Cobîșenco, președintele Organizației de Tineret PUN: „Prin această unitate a tinerilor, viitorul politic al Republicii Moldova arată frumos. Mă adresez tuturor tinerilor noștri dornici de schimbare, ieșiți la vot, sunați-vă rudele, colegii și spuneți-le să iasă la vot. Acume. Timpul să schimbăm politica din Republica Moldova.”

  Ștefan Cojocaru, președintele Tinerii DA: „Cu toții ne dorim unul și același lucru, mersul înainte și modernizarea Republicii Moldova. Reprezint Platforma DA și anume tinerii care au luptat ani de zile cot la cot și care au demascat hoțiile clasei politice. Astăzi, mai mult ca niciodată, realizăm importanța unității, importanța de a avea cât mai mulți oameni buni alături de noi. Împreună putem fi o mișcare națională, capabilă să facă față vechilor clase politice. Trebuie să găsim acele puncte comune care ne apropie și să uităm de micile disensiuni ce ne diferențiază. Doar împreună vom reuși să construim și să reclădim Moldova de mâine.
  Astăzi dăm lupta cu unul din cei mai corupți politicieni din Moldova. Acel politician care a mutilat justiția, care a schimonosit instituțiile democratice ale statului și care le-a politizat. Prin echilibru și unitate vom reuși să câștigăm aceste alegeri. Fac îndemn către toți tinerii din Moldova, din diasporă. Prieteni, haideți să ieșim la vot. Moldova de mâine depinde de noi, tinerii de astăzi. În data de 15 noiembrie să spunem un da răspicat candidatului Maia Sandu”.

   

  Ilie Crețu, reprezentantul Blocul Unirea: Aș vrea să atenționez că în ultima săptămână minciunile lui Dodon s-au înmulțit la zece. Eu sunt absolut convins că tinerii din ziua de azi nu vor mai tolera minciunile acestui regim, nu vor mai tolera această atitudine discriminatorie față de diaspora. Igor Dodon este cel mai mincinos președinte din istoria Republicii Moldova.  Fiecare din noi care a participat la vot, ar putea să găsească încă minim o persoană și să-l îndemne să iasă la vot, să debarcăm acest regim. Acest vot împotriva lui Igor Dodon pentru data de 15 noiembrie, este un vot pentru Maia Sandu.

  Adrian Băluțel, președinte PAS Youth: „Astăzi, alături de colegii de la tinerii DA, tinerii PUN, tinerii Mișcarea Unirea, avem un apel comun către toți tinerii din Republica Moldova. Indiferent de apartenența noastră politică avem o încredere comună – Avem nevoie de un președinte care să muncească pentru tineri. Acset lucru este posibil cu un președinte ca dna Maia Sandu. Igor Dodon timp de 4 ani nu a făcut nimic din această clădire pentru tineri. Ba mai mult, el a aruncat la gunoi speranțele tinerilor.”

   

   

   

   

  Articole similare
  Acțiuni & Comunicate de presă
  OT Ialoveni și-a ales conducerea
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  OT PAS Bălți și-a ales noua conducere
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Proiect PAS: Parlamentul începe procedura de inițiere a unui Referendum republican de aderare la Uniunea Europeană
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.