• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Acțiuni & Important

  Flashmob la Președinție: „Dodon, nu fi fricos, vino la dezbatere”

  December 9,2020

  Flashmob la Președinție: „Dodon, nu fi fricos, vino la dezbatere”

  Organizația de tineret PAS a organizat un flashmob la Președinție unde i-a transmis lui Igor Dodon „să nu fie fricos și să vină la dezbaterea de mâine, 27 octombrie”. Tinerii au dorit să afișeze un banner cu invitația pe gardul de la Președinție, însă poliția le-a interzis acest lucru.

  „Noi am venit astăzi aici, cu acest panou, pentru a-l plasa pe o clădire publică, însă ne este interzis. Pe acest banner este doar invitația pentru Igor Dodon la dezbatere. Un președinte se teme să discute cu oponenții săi într-o manieră deschisă, liberă, iar asta demonstrează că el este un candidat fricos”, a precizat președintele PAS Youth, Adrian Băluțel.

  Vicepreședintele PAS, deputatul Dan Perciun, a adăugat: „Sunt foarte multe întrebări pe care oamenii acestei țări le au către Igor Dodon și care trebuie să fie acordate în cadrul unei dezbateri publice. Oamenii nu vor să vadă emisiuni regizate la televiziunile lui, oamenii vor dezbateri adevărate în care să discute subiecte de interes național. Îl îndemnăm pe Igor Dodon să nu fie fricos și să vină la dezbateri, pentru că așa este normal într-un stat democrat.”

  „Ne aducem foarte bine aminte că Igor Dodon a promis reducerea vârstei de pensionare, majorarea pensiei cu 20% și nu a făcut nimic din acestea. A promis în 2016 crearea a 200 de mii de locuri de muncă pentru tineri, a promis acordarea unui capital matern noilor familii și nu a îndeplinit nimic. Totodată am vrea să clarificăm ce a fost totuși în culioc, cum se face că din 2016 până acum mama lui Dodon a agonisit peste 100 de terenuri, să clarificăm ce sunt cu acele călătorii cu avionul privat al lui Plahotniuc, de ce în toți patru ani de zile îi era frică și să rostească numele lui Plahotniuc”, a mai spus Dan Perciun.

  Ulterior, tinerii au mers cu acest panou prin centrul capitalei și l-au afișat în scuarul din preajma monumentului lui Ștefan Cel Mare.

  Reamintim că marți, pe 27 octombrie, la ora 10:00, îl chemăm pe Dodon la o dezbatere despre cele mai urgente și importante probleme prin care trec oamenii: „Îl chemăm, repetat, la o dezbatere pe probleme economice. Dodon nu poate pretinde la un nou mandat dacă nu vine cu o viziune clară despre crearea locurilor de muncă, majorarea salariilor și creșterea nivelului de trai. Oamenii au dreptul să cunoască ce a făcut pentru ei președintele țării timp de 4 ani și cum are de gând să rezolve problemele concrete ale familiilor, tinerilor, agricultorilor, medicilor, profesorilor, pensionarilor. Înțelegem că Dodon nu are răspunsuri referitoare la conținutul „kulioacelor” primite și nici la costul concediilor în țări exotice.”

  Articole similare
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Proiect PAS: Datoriile către pasageri vor fi achitate în mod prioritar de către companiile avia care au intrat în faliment 
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Consiliul Politic Național al PAS s-a întrunit pentru a trage concluziile alegerilor locale generale: Vom munci conștiincios pentru fiecare localitate
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Alegeri locale generale 2023: PAS a câștigat 310 primării și peste 3 mii de consilieri locali
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.