• Partidul Acțiune și Solidaritate

 • Acțiuni & Important

  Mihai Popșoi: Justiția lui Dodon a redus pedepse, a clasat dosare și a eliberat pe un capăt criminali

  December 9,2020

  Mihai Popșoi: „Justiția lui Dodon a redus pedepse, a clasat dosare și a eliberat pe un capăt criminali”

  Deputatul PAS, Mihai Popșoi, a susținut o conferință de presă la Președinție cu tema: „Criminalii părăsesc închisorile, dosare de rezonanță se închid – totul sub paravanul alegerilor”. Mai mult, vicepreședintele Parlamentului a precizat că eliberările recente, scoaterea de sub învinuire și reducerea pedepselor pentru o mulțime de criminali odioși demoralizează și umilesc atât funcționarii de bunăcredință din domeniul justiției cât și cetățenii de rând ai acestei țări chinuite de atâta nedreptate:„În Moldova lui Dodon, dacă furi o gaină poți muri cu zile după gratii, iar dacă furi miliarde, ești ucigas, ai fost condamant pentru viol sau pedofilie, dar ai bani, ajungi în libertate.

  Închiderea dosarelor și eliberarea criminalilor pe bandă rulantă de către judecătorii promovați de Igor Dodon poate avea doua explicații: E clar pentru toți că aceste acțiuni orchestrate de justiția lui Dodon sunt de fapt datoriile pe care el trebuie să le achite pentru finanțările din campaniile electorale anterioare, dar mai cu seamă cea actuală, iar pe de altă parte, este o asigurare că dosarele penale care trebuiau să-i fie deschise lui însuși se vor prăfui în continuare.”

   

  In context, Mihai Popșoi a prezentat 10 cazuri răsunătoare din utlimile luni, care au bulversat societatea prin nedreptatea și cinismul fără margini de care dă dovadă sistemul lui Dodon:

   

  „Ce va fi cu nivelul criminalității în țara noastră după ce justiția lui Dodon a redus pedepse, a clasat dosare și a eliberat pe un capăt criminali, ucigași, traficanți de droguri și carne vie, pedofili? Oamenii se tem sa iasă pe stradă noaptea, se tem de bandiți. Antreprenorii ne zic ca se tem și deja au inceput să-și puna alarme ca în anii ”90. O să ajungem să ne temem să ieșim din case. La asta ne duce Dodon. Acesta e prețul pe care îl plătim pentru că Dodon vrea să rămână putere, deși nu are nicio șansă. Cu regret, asta e Moldova pe care o va lăsa Dodon după sine.

  Totuși, după acest calvar, vine timpul oamenilor buni, care vor face ordine, dreptate și disciplină! Când mergem la urne pe 1 noiembrie, trebuie să ținem minte că Dodon a apărat doar de criminalii, hoții și bandiții, de astă vă invit să sprijinim pe cei care au grijă de oameni și au luptat mereu pentru dreptate, onestitate și bunăstarea acestui neam!”, a punctat la final deputatul PAS.

   

  Articole similare
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Proiect PAS: Datoriile către pasageri vor fi achitate în mod prioritar de către companiile avia care au intrat în faliment 
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Consiliul Politic Național al PAS s-a întrunit pentru a trage concluziile alegerilor locale generale: Vom munci conștiincios pentru fiecare localitate
  Vezi mai mult
  Acțiuni & Comunicate de presă
  Alegeri locale generale 2023: PAS a câștigat 310 primării și peste 3 mii de consilieri locali
  Vezi mai mult
  Aderă la partidul cu cea mai mare încredere în rândul cetățenilor.