Olesea Stamate: Vă aștept duminică, 16 februarie, la Hîncești

Partidul Acțiune și Solidaritate invită membrii, simpatizanții și toți cetățenii la lansarea în campania electorală a Olesei Stamate pentru circumscripția 38. Evenimentul de lansare va avea loc duminică, 16 februarie 2020, începând cu ora 10:00, la Bustul lui Eminescu din Hîncești.

Cu acest prilej, candidatul PAS, Olesea Stamate, a adresat un mesaj:

„Dragi prieteni,

Azi începe campania în circumscripția 38, în care candidez din partea Partidului Acțiune și Solidaritate.

Duminică, la ora 10:00, la Bustul lui Eminescu din Hîncești va avea loc lansarea mea în campania electorală. Invit toți locuitorii din raionul Hîncești la o discuție deschisă cu Maia Sandu și echipa PAS. Vom vorbi despre viitorul Moldovei cu oamenii care lucrează ca să-l facă mai bun.

Am vizitat majoritatea localităților în procesul de strângere a semnăturilor și în întâlniri cu echipele locale de susținători și membri PAS. Am descoperit oameni minunați și m-a emoționat mult încrederea și susținerea lor, credința și motivația de schimba lucrurile spre bine.

În următoarea lună mă voi afla în fiecare zi în localități, alături de oamenii minunați din echipa Maiei Sandu care lucrează pentru a produce schimbările de care are nevoie Moldova: guvernare în interesul cetățenilor, justiție corectă, integrare europeană, investiții străine, folosirea potențialului uman al diasporei prin crearea condițiilor bune la noi acasă.

Vom vorbi și despre soluții la problemele comunităților locale: accesarea proiectelor europene, programul Satul European, instrumentele din Parlament prin care se pot opri recentele abuzuri ale Guvernului față de autoritățile publice locale, metode de a opri corupția și de a eficientiza cheltuielile în achizițiile publice și în proiectele de infrastructură.

Nu va fi ușor să aducem aceste schimbări. E mult de lucru și e lucru de echipă. Campania electorală nu e cea mai plăcută perioadă, se developează multă răutate și se tirajează falsuri despre mine. Dar ca mamă a trei copii, ca jurist cu chemare, ca fost ministru al justiției nu pot privi cu indiferență la degradarea pe care o produce zilnic în Moldova coaliția democrat-socialistă a lui Dodon.

La fel ca oamenii din Hîncești și din toată Moldova eu îmi doresc să îmi văd copiii cum lucrează, au succes și cresc nepoții aici în Moldova, fără frică, fără a fi hărțuiți de infractori care rămân nepedepsiți, fără a se teme să se adreseze serviciilor statului pentru ajutor. Eu îmi doresc să am nepoți cu care vorbesc în limba mea, în curtea casei mele și nu în italiană sau engleză pe skype.

Cred că cea mai pregătită și valoroasă echipă, cu aceleași obiective, este echipa Maiei Sandu. De aceea am acceptat cu responsabilitate propunerea lor de a candida și voi merge să conving oamenii să ne susțină.

Ne vedem duminică la Hîncești”.