Oamenii buni pot învinge doar cu ajutorul tău! Donează acum!

De la fondarea PAS în 2016 și până acum, partidul a existat datorită suportului financiar al oamenilor buni. Acei oameni care cred că politica bunului simț trebuie făcută cu bani curați pentru toți oamenii buni, nu cu bani mulți și murdari pentru un grup restrâns de interese.

Din 2016, PAS a raportat transparent fiecare donație, fiecare bănuț cheltuit și suntem recunoscători celor peste 2000 de persoane care au contribuit financiar la dezvoltarea partidului.

Acum, înainte de momentul decisiv al anului 2020 – alegerile prezidențiale din toamnă, apelăm din nou la ajutorul vostru. În această campanie, Dodon va utiliza zeci de milioane de lei din surse dubioase pentru a plăti oamenii ca să-l voteze și va merge la casele oamenilor cu pachete alimentare cu hrișcă și tușoncă, butelii de gaz și alte pomeni electorale.

Campania Maiei Sandu va fi, așa cum v-am obișnuit, una transparentă, finanțată de către oameni buni, iar banii vor fi cheltuiți pentru a ajunge la fiecare poartă. Pentru a vorbi cu fiecare om. Pentru a-i asculta ce vor ei cu adevărat și pentru a le spune cum pot obține ceea ce vor. E vremea oamenilor buni!

Până la startul campaniei electorale nu a mai rămas așa mult – două luni, iar până la 1 octombrie 2020, ne propunem să colectăm 1 milion de lei. Haideți să o facem împreună!

Puteți dona în trei modalități:

  • prin card bancar accesând https://unpaspentru.md/donate/
  • prin transfer bancar pentru utilizatorii de internet banking – Partidul Politic Acțiune și Solidaritate, IDNO – 1016620003403, IBAN – MD83AG000000022512998554, SWIFT (BIC) – AGRNMD2X885, BC Moldova-Agroindbank SA, Adresa băncii – sucursala nr. 1, Chișinău, str. Vasile Alecsandri 115
  • în numerar la sediul PAS din orașul Chișinău – str. Maria Cebotari 9/1

Cine poate dona?

  • persoanele fizice din diasporă, prin intermediul cardului sau transferului bancar, în limita a trei salarii medii pe economie – maximum 23.500 lei
  • persoanele fizice din țară, în numerar, în limita a trei salarii medii pe economie – maximum 23.500 lei și suplimentar, prin intermediul cardului sau transferului bancar, în limita a trei salarii medii pe economie – maximum 23.500 lei, total – 47.000 lei
  • persoanele juridice din țară, prin transfer bancar, în limita a 12 salarii medii pe economie – maximum 95.400 lei

Vom aprecia toate contribuțiile, fie ele de 50, 200 sau 5000 de lei. La rândul nostru, vom fi în continuare la fel de transparenți și vom utiliza banii dvs. cu bun simț.

Vă mulțumim! Distribuiți mai departe acest apel!