Sprijină partidul schimbării! Donează pentru Partidul Acțiune și Solidaritate

Dragi susținători PAS, în această campanie electorală am cheltuit deja peste 600.000 de lei pentru materiale promoționale, combustibil și închirierea spațiilor pentru întâlnirile electorale etc. În ultima săptămână de campanie, ne propunem să lansăm un val național de informare despre importanța acestor alegeri. Alegerile locale din 20 octombrie sunt esențiale pentru continuarea reformelor inițiate până acum: curățarea sistemului judecătoresc și pe cel al procurorilor, aducerea oamenilor profesioniști și integri în funcții publice, contracararea schemelor de spălare de bani și a fraudelor care sărăcesc întreaga țară.

În acest ultim val, cei aproape 5000 de candidați ai PAS la primărie, consilii locale, dar și susținătorii lor, vor distribui sute de mii de pliante, vor bate la zeci de mii de uși și vor străbate mii de kilometri. Pentru reușita acestor activități, avem nevoie de un buget adițional de 200.000 de lei, resurse financiare pe care sperăm să le adunăm cu ajutorul dvs. Așa dă-ne o mână de ajutor și donează acum la PAS!

Există trei modalități prin care ne puteți susține financiar:

  1. Cea mai ușoară metodă: online prin intermediul cardului bancar: https://unpaspentru.md/donate/. Operațiunea va dura mai puțin de 5 minute.
  2. Transfer bancar la rechizitele bancare de aici
  3.  În numerar, la sediul PAS de pe str. Mateevici 31, Chișinău.

Pe 20 octombrie, nu putem rata șansa de a face schimbarea și la nivel local. Nu le putem permite oponenților să blocheze reformele și să oprească schimbarea. Candidații blocului ACUM sunt cei care vor continua la nivel local procesele pe care le-am început noi de la centru. Aceste alegeri vor demonstra că oamenii sunt de partea reformelor profunde și că noi împreună suntem mult mai puternici!

Pe 20 octombrie, votează candidații blocului ACUM și susține schimbarea!