Sprijină partidul schimbării! Donează pentru Partidul Acțiune și Solidaritate

Dragi susținători,

Partidul Acțiune și Solidaritate, alături de partenerii săi de coaliție și-a asumat cele mai ambițioase reforme din istoria acestei țări: curățarea sistemului judecătoresc și cel al procurorilor, aducerea oamenilor profesioniști și integri în funcții publice, spargerea schemelor de spălare de bani și a fraudelor care sărăceau bugetul și întreaga țară. Este începutul unor reforme care ne vor permite în viitorul apropiat să investim mai mult în economie, în salarii mai mari, școli, sau drumuri.

Însă avem nevoie de mai mult suport din partea dvs. pentru a ne crește capacitățile în toată țara și a transmite mesajele noastre în cât mai multe localități. Nu vom avea niciodată banii partidelor bănoase finanțate din surse obscure (și nici nu dorim), dar vrem să avem îndeajuns de multe resurse ca să asigurăm buna funcționare a acestui partid ajuns deja la guvernare.

Există trei modalități prin care ne puteți susține financiar:

  1. Cea mai ușoară metodă: online prin intermediul cardului bancar: https://unpaspentru.md/donate/. Operațiunea va dura mai puțin de 5 minute.
  2. Transfer bancar la rechizitele bancare de aici
  3.  În numerar, la sediul PAS de pe str. Mateevici 31, Chișinău.