DUMINICĂ TOȚI OAMENII PROTESTEAZĂ!

30 iulie, 12:00, în fața Parlamentului

Distribuiți informația către câți mai mulți oameni! Tipăriți îndemnul la protest în română și rusă și distribuiți-l în cartierul dumneavoastră. Doar împreună putem lupta împotriva minciunilor! Doar împreună putem scoate această guvernare de la putere!

Îndemn la protest

Призыв к протесту

Puterea actuală, condusă de clanul Plahotniuc-Dodon, se poartă cu țara noastră de parcă ar fi afacerea lor. Prin votarea sistemului mixt, ei vor să omoare democrația în Republica Moldova și să continue să se îmbogățească pe spatele oamenilor. Ei speră că prin sistemul mixt ne va fi imposibil să-i scoatem de la putere.

Ajunge cât au furat! Nu vrem să ne fure și votul, care este singura noastră metodă de a-i scoate de la putere. Au furat pensii, salarii, miliarde, au furat banii publici, dar cel mai grav este că ne-au furat încrederea că noi, oamenii, mai putem schimba ceva!

ACUM e nevoie să apărăm țara de hoți, să le spunem că nu mai răbdăm. Pe 30 iulie ne vedem cu toții la protest. Toți cetățenii care s-au săturat de sărăcie și batjocură sunt așteptați!

Mai târziu ar putea fi prea târziu!