Când tu protestezi, lor le este frică.

Plahotniuc și Dodon vor să schimbe legea în așa mod, încât ei să poată rămâne veșnic la putere. Plahotniuc l-a ajutat pe Dodon să devină președinte, Dodon îl ajută acum pe Plahotniuc să acceadă în următorul parlament și să controleze țara mai departe așa cum face acum.

Partidul Democrat, condus de Plahotniuc, este conștient de faptul că, dacă pierde puterea, conducerea partidului va ajunge la închisoare pentru toate furturile și abuzurile pe care le-a comis.

În cârdășie cu Dodon, acești 2 tâlhari au furat banii oamenilor, au distrus sistemul bancar, au mărit facturile la lumină și gaz, ca să-și crească câștigurile proprii, s-au lăudat cu așa-numită reformă a pensiilor, pe când, în realitate, pensia unor oameni s-a micșorat, au monopolizat presa, ca să ne mintă și să-și ascundă adevărata lor față.

Ei nu sunt hoți obișnuiți. Ei vorbesc frumos la televizor, vă zâmbesc, își fac poze cu copii și în același timp ne fură. Ne fură în timp ce ne zâmbesc. Astfel de hoți sunt mult mai periculoși decât hoții obișnuiți.

Plahotniuc nu are unde fugi. De aceea, el, pentru binele propriu, este gata să izoleze și să distrugă o țară întreagă. Împreună cu Dodon, vor să construiască un stat al terorii și ignoră, în mod fățiș, recomandările partenerilor europeni, inclusiv ale celor care oferă resurse financiare imense Republicii Moldova.

Acum suntem pe marginea prăpastiei. Și nu doar pentru că vor să schimbe sistemul electoral, ci pentru că adevăratul lor scop este să instaureze dictatura și teroarea. Iar într-un regim autoritar nu poate exista bunăstare, ci doar sărăcie, corupție și migrație.

La următoarele alegeri, va fi aproape imposibil să scăpăm de acești hoți, dacă acum le permitem să-și facă jocul de-a sistemul electoral.

Ce trebuie să facem? Trebuie să ne opunem. Împreună.

Duminică, protestăm. Spunem NU jocului de-a sistemul electoral.

Protestul este al oamenilor, nu al politicienilor. Nu vom avea scene, nu ne vom promova partidele, vom participa ca cetățeni, ca o societate unită împotriva fărădelegilor.

Protestăm pașnic și fiecare dintre noi este responsabil pentru propriile acțiuni. Suntem atenți și înregistrăm orice provocare sau acțiune nepotrivită.

Guvernarea, aflată în mâinile lui Plahotniuc și Dodon, este surdă la mesajele noastre, ale oamenilor. Dacă se face că e surdă, atunci o să-i facem să ne vadă.

Venim cu toții DUMINICĂ, 14 mai, ora 12:00, în fața Parlamentului, pentru că nu mai răbdăm!