Buletin Informativ “ÎMPREUNĂ”

Descărcați buletinul informativ aici
În 2017, partidul PAS își propune să creeze cât mai multe organizații teritoriale și locale, astfel încât mesajele noastre să ajungă în cât mai multe case. În prezent, echipa PAS merge în localitățile țării pentru a discuta cu oamenii despre problemele grave ale societății și modul în care putem împreună să dărâmăm acest sistem corupt.

Vom continua să monitorizăm toate acțiunile guvernării și să venim în fața dumneavoastră cu luări de poziții ferme privind problemele cu care se confruntă cetățenii.

Având în vedere că o mare parte a instituțiilor media, mai ales a canalelor de televiziune, din Republica Moldova sunt controlate de puterea actuală și sunt puse în slujba manipulării și a dezinformării populației, ne-am propus să venim cu materiale informative despre situația din țară și activitățile PAS.

Am elaborat un Buletin informativ „Împreună” pe care îl distribuim în localitățile în care mergem și avem nevoie și de ajutorul dumneavoastră pentru a informa corect cât mai mulți oameni. Puteți susține această publicație prin donații mici, dar extrem de importante pentru noi. Contribuind cu 50 de lei, ne veți ajuta să ajungem în 20 de case cu materialul nostru informativ. Puteți, de asemenea, să tipăriți buletinul informativ „Împreună” și să-l distribuiți în regiunea dumneavoastră.

 

Mai avem un /pas/!

Descărcați buletinul informativ aici

Descărcați buletinul informativ aici